.
|
|
Gаngst | Дата: Четверг, 21.10.2010, 13:25 | Сообщение # 11 |
Nesquik где-то рядом...
Group: Ex-Excellent
Flood Level: 25172
Registration was: 08.04.2010
Status: Offline
|
YouTube Last.fm
Сообщение отредактировал Gаngst - Четверг, 21.10.2010, 13:26 |
|
| |
Leti | Дата: Четверг, 21.10.2010, 13:27 | Сообщение # 12 |
Дорогa назад закрыта
Group: Пользователи
Flood Level: 1468
Registration was: 06.10.2010
|
Хочу детей от Ласти ^_^
|
|
| |
Nitran | Дата: Четверг, 21.10.2010, 13:30 | Сообщение # 13 |
LINE NO ONE
Flood Level: 6105
Registration was: 08.05.2010
| Нееет.Учоба делает из тебя читера
нету нитрна.. нету флуда(с)MaSьKa
|
|
| |
Leti | Дата: Четверг, 21.10.2010, 13:32 | Сообщение # 14 |
Дорогa назад закрыта
Flood Level: 1468
Registration was: 06.10.2010
| Gаngst, удачи
Хочу детей от Ласти ^_^
|
|
| |
Areon | Дата: Четверг, 21.10.2010, 17:40 | Сообщение # 15 |
Ветеран Excellent
Flood Level: 5337
Registration was: 01.04.2010
|
|
|
| |
Tannur | Дата: Четверг, 21.10.2010, 18:01 | Сообщение # 16 |
n00b
Flood Level: 82
Registration was: 12.10.2010
| Набиваем пост без палева
|
|
| |
Online | Дата: Четверг, 21.10.2010, 18:03 | Сообщение # 17 |
Дорогa назад закрыта
Flood Level: 1428
Registration was: 22.08.2010
| Палишься
|
|
| |
Tannur | Дата: Четверг, 21.10.2010, 18:06 | Сообщение # 18 |
n00b
|
|
|
| |
Shredder | Дата: Четверг, 21.10.2010, 21:32 | Сообщение # 19 |
Дорогa назад закрыта
Flood Level: 1519
Registration was: 31.08.2010
| Γεια σου κορίτσι, είναι αυτός που πάντα θέλατε σε έναν άνδρα Ξέρετε ότι σας έδωσα τον κόσμο Μου είχε στην παλάμη του χεριού σας Επομένως, γιατί η αγάπη σου πήγε μακριά Απλά δεν μπορώ να φαίνεται να κατανοούν Νόμιζα ότι ήταν εγώ και εσείς μωρό Εγώ κι εσύ, μέχρι το τέλος Αλλά υποθέτω ότι έκανα λάθος Δεν θέλετε να το σκεφτείτε Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό Είμαι ακριβώς τόσο άρρωστος για το Δεν μπορεί να πιστεύουν ότι είναι τελειώνει αυτό τον τρόπο Ακριβώς έτσι σύγχυση σχετικά με αυτό Αίσθηση τα μπλουζ γι 'αυτό Απλά δεν μπορώ να κάνω χωρίς ya Πες μου είναι αυτό δίκαιο; Είναι αυτός ο τρόπος που πραγματικά συμβαίνει κάτω; Είναι αυτό πώς λέμε αντίο; Σε περίπτωση που έχετε γνωστό καλύτερα όταν ήρθατε γύρω Ότι είστε gonna με κάνει να κλαίω Είναι το σπάσιμο καρδιά μου για να παρακολουθήσουν τρέχετε γύρω Γιατί ξέρω ότι είστε που ζουν ένα ψέμα Αυτό είναι αιτία εντάξει μωρό "στο χρόνο, θα βρείτε ... Αυτό που πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω Έρχεται όλος ο τρόπος πίσω γύρω (Επανάληψη 4x) Τώρα κορίτσι, θυμάμαι όλα όσα ισχυρίστηκε Είπατε ότι ήσασταν κινείται τώρα Και ίσως θα πρέπει να κάνουν το ίδιο Αστείο πράγμα για το οποίο Ήμουν έτοιμος να σας δώσω το όνομά μου Νόμιζα ότι ήταν που μου και, babe Και τώρα, είναι όλα πολύ κρίμα Και υποθέτω ότι έκανα λάθος Δεν θέλετε να το σκεφτείτε Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό Είμαι ακριβώς τόσο άρρωστος για το Δεν μπορεί να πιστεύουν ότι είναι τελειώνει αυτό τον τρόπο Ακριβώς έτσι σύγχυση σχετικά με αυτό Αίσθηση τα μπλουζ γι 'αυτό Απλά δεν μπορώ να κάνω χωρίς ya Μπορείτε να μου πείτε είναι αυτό δίκαιο; Είναι αυτός ο τρόπος πράγματα πηγαίνουν κάτω; Είναι αυτό πώς λέμε αντίο; Σε περίπτωση που έχετε γνωστό καλύτερα όταν ήρθατε γύρω Ότι επρόκειτο να με κάνει να κλαίω Τώρα είναι το σπάσιμο καρδιά μου για να παρακολουθήσουν τρέχετε γύρω Γιατί ξέρω ότι είστε που ζουν ένα ψέμα Αυτό είναι αιτία εντάξει μωρό "στο χρόνο, θα βρείτε Αυτό που πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω Έρχεται όλος ο τρόπος πίσω γύρω (Επανάληψη 4x) Δεν θέλετε να το σκεφτώ (δεν) Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό Είμαι ακριβώς τόσο άρρωστος για το Δεν μπορεί να πιστεύουν ότι είναι τελειώνει αυτό τον τρόπο Ακριβώς έτσι σύγχυση σχετικά με αυτό Αίσθηση τα μπλουζ γι 'αυτό (ναι) Απλά δεν μπορώ να κάνω χωρίς ya Πες μου είναι αυτό δίκαιο; Είναι αυτός ο τρόπος πράγματα πηγαίνουν κάτω; Είναι αυτό πώς λέμε αντίο; Σε περίπτωση που έχετε γνωστό καλύτερα όταν ήρθατε γύρω Ότι επρόκειτο να με κάνει να κλαίω Τώρα είναι το σπάσιμο καρδιά μου για να παρακολουθήσουν τρέχετε γύρω Γιατί ξέρω ότι είστε που ζουν ένα ψέμα Αλλά αυτό είναι αιτία εντάξει μωρό "στο χρόνο, θα βρείτε Αυτό που πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω, πηγαίνει γύρω Έρχεται όλος ο τρόπος πίσω γύρω (Επανάληψη 4x) [Έρχεται γύρω ιντερλούδιο:] Επιτρέψτε μου χρώμα αυτή την εικόνα για σένα, μωρό μου Μπορείτε να περάσετε τις βραδιές σας και μόνο Και αυτός δεν έρχεται ποτέ στο σπίτι Και κάθε φορά που θα τον καλέσει Όλοι θα έχετε ένα σήμα κατειλημμένου Σας άκουσα να βρεθεί έξω Αυτό που κάνει για να σας Τι κάνατε για μένα Δεν είναι ότι ο τρόπος που πηγαίνει Μπορείτε εξαπάτησε κορίτσι Η καρδιά μου ματώνει κορίτσι Έτσι δεν χρειάζεται να πω ότι έχετε άφησε αίσθημα κακό Ακριβώς μια κλασική περίπτωση Ένα σενάριο Η ιστορία τόσο παλιά όσο και του χρόνου Το κορίτσι εσείς πήρε αυτό που άξιζε Και τώρα θέλετε κάποιον Για να θεραπεύσει το μοναχικό νύχτες Μπορείτε να είχατε κάποιον Αυτό θα μπορούσε να έρθει και να κάνει το σωστό Αλλά κορίτσι μου δεν είναι κάποιος με πολύ συμπάθεια Θα δείτε (Αυτό που πηγαίνει γύρω επιστρέφει γύρω) Σκέφτηκα ότι ya είπε, hey (Επανάληψη 4x) Βλέπεις; Θα πρέπει να έχετε ακούσει για μένα, μωρό μου Ναι, ναι, ναι, ναι Επειδή (Αυτό που πηγαίνει γύρω επιστρέφει γύρω) ГРЕЧЕСКИЙ
http://excellence-pw.clan.su/forum/4-1450-1 романтика да и только...)
9 ходок!
Сообщение отредактировал Shredder - Четверг, 21.10.2010, 21:32 |
|
| |
Tannur | Дата: Пятница, 22.10.2010, 04:57 | Сообщение # 20 |
n00b
| Είναι αυτός ο τρόπος που πραγματικά συμβαίνει κάτω;
|